Route in Istanbul Seyahat Acentası

 

Route in Istanbul bir Web Sayfası ve Türkiye'de Seyahat Acentası olarak, Amerika Birleşik Devletleri, Güney Amerika, Kanada, Akdeniz Ülkeleri, Avrupa Ülkeleri, Kuzey ve Kuzey Doğu Avrupa Ülkeleri, Baltık Ülkeleri başta olmak üzere,  Karadeniz Bölgesi Ülkeleri ve Birleşik Krallık ve buna bağlı olan Avustralya, Yeni Zellanda Milliyetli, Misafirlerine  Seyahat düzenlemeleri ve yerel  hizmetleri sunuyor.

Web Sayfası, Seyahat İşletmeciliğinin birçok farklı alanında 27 yıllık kişisel deneyimin ardından Sn. Serkan Şentürk tarafından yönetilmektedir.

1997'den beri Sn. Serkan; (MICE) teşvik ve kurumsal programları, toplantı planlama, kongre ve toplantıları yönetme konusunda büyük bir deneyime sahiptir.

16 yıl içerisinde özel tasarımlı turlar ve ayrıcalıklı VIP hizmetlerden garantili düzenli çıkışlara uzanan hizmet yelpazesi, Kişiye Özel Tasarlanmış Özel Turlar, Dini Turlar, Kültürel Turlar, Özel ilgi turları ve grup ve bireyler için Yat Turları da ürünlerin önemli bir bölümünü oluşturmaktadır..

İstanbul'daki Rota, etkinliğinizi konsept aşamasından tamamlanmasına kadar geliştirmek için destinasyonlarımızın yerel uzmanlığını sağlar. Görevimiz; Türkiye'de misafir odaklı, yaratıcı ve kaliteli ürünler sunarak her konuğa benzersiz deneyimler yaşatmak

Eşsiz "Özel İlgi Turları" ve kişiye özel sahil gezisi hizmetleri ile Route in Istanbul Web Sayfası, fark yaratmak ve parlak anılarınıza iz bırakmak için sizi bekliyor.

istanbul Walking tour

istanbul daily tour

turkey daily tours

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam ve Pencere Korkuluğu ile Güvenli Yaşam

iPTV Bayilik Sistemi ile Kazanç Sağlama

Dr. Yunus Doğan - Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı